מאפים קפואים לעסקים - פתרונות מבית בונז'ור של נסטלה פרופשיונל
בעולם הקולינרי התחרותי של היום, כל עסק בתחום המזון וההסעדה נדרש להציע ללקוחותיו חוויה איכותית, אחידה ומפתיעה - פעם אחר פעם. בין אם מדובר בקפה השכונתי, במאפייה, במלון בוטיק או במתחם אירועים יוקרתי - המאפים המוגשים במקום מהווים חלק בלתי נפרד מהחוויה. כאן בדיוק נכנסים לתמונה המאפים הקפואים של בונז'ור מבית נסטלה פרופשיונל - פתרון מקצועי, טעים ויעיל שמתאים בדיוק לצרכים של עסקים בתחום ההסעדה.
היי, כאן רועי כהן, מומחה הקפה לעסקים של Nescafe, צוות מאמני הקפה ואני שמחים לשתף אתכם במגוון טיפים מקצועיים לבתי קפה, המבוססים כולם על שנים ארוכות של ניסיון, מקצועיות וידע מצטברים מהשטח.
לחזור הביתה לצפון, לחזור לעסק – שהוא בית.
נסטלה פרופשיונל יצרה חבילת סיוע מיוחדת לעסקים שעובדים איתנו בצפון
כדי לתת להם את הדחיפה שהם צריכים ולהחזיר את הפריחה והשגשוג לאזור.
אנחנו יודעים שפתיחה מחודשת היא רק הצעד הראשון. כדי שהעסקים באמת יתאוששו – גם הלקוחות צריכים לחזור לצפון!
ריכוך וסינון מים במכונה- איך להימנע מתקלות במכונת הקפה?
אוסמוזה הפוכה, ריכוך אוטומטי, מעקף או פילטר – כל הדרכים שיעזרו לכם להימנע מהסתיידות צנרת ומטעם של אבנית בקפה
כולנו מכירים את האבנית המצטברת במכלי המים ובמעברים של מכונת הקפה. מדובר במצב שמשפיע על טעם הקפה ויוצר תקלות במכונה, כשהדרך להימנע ממנו היא בראש ובראשונה פעילות מניעתית: סינון וריכוך קבועים של המים. ולכן, אם אתם עומדים לפתוח עסק שהגשת קפה היא חלק מהותי מסדר היום שלו, חשוב שעוד לפני שתציבו מכונת קפה תדאגו למערכת סינון וריכוך מים. מצד שני, אם עדיין לא עשיתם את זה ומכונת הקפה שלכם כבר עובדת (וצוברת אבנית) - עדיין לא מאוחר מידי. אז מה עושים כדי להימנע מאבנית? קבלו את תורת השלבים למכונה נקייה מאבנית.