ריכוך וסינון מים במכונה- איך להימנע מתקלות במכונת הקפה?
אוסמוזה הפוכה, ריכוך אוטומטי, מעקף או פילטר – כל הדרכים שיעזרו לכם להימנע מהסתיידות צנרת ומטעם של אבנית בקפה
כולנו מכירים את האבנית המצטברת במכלי המים ובמעברים של מכונת הקפה. מדובר במצב שמשפיע על טעם הקפה ויוצר תקלות במכונה, כשהדרך להימנע ממנו היא בראש ובראשונה פעילות מניעתית: סינון וריכוך קבועים של המים.
ולכן, אם אתם עומדים לפתוח עסק שהגשת קפה היא חלק מהותי מסדר היום שלו, חשוב שעוד לפני שתציבו מכונת קפה תדאגו למערכת סינון וריכוך מים. מצד שני, אם עדיין לא עשיתם את זה ומכונת הקפה שלכם כבר עובדת (וצוברת אבנית) - עדיין לא מאוחר מידי.
אז מה עושים כדי להימנע מאבנית? קבלו את תורת השלבים למכונה נקייה מאבנית.