
חגיגת אירוח קל ומרשים עם המאפים הטריים והאיכותיים של בונז'ור. לכבוד חגי תשרי, בונז'ור מציגה שדרוגים פשוטים ומהירים - לחלת בריוש עגולה, לעוגת בריוש תפוח עץ ואגוזים וללחמניות ביס בריוש האהובות - שיהפכו את שולחן החג והאירוח לעשיר במיוחד.
מתכון לשדרוג חלת בריוש
- מניחים חלת בריוש בתבנית עגולה ומתפיחים.
- מורחים תחליף ביצה ומפזרים סוכר חום
- אופים בתבנית ייעודית לחלות, בתנור ל-170 מעלות, ל-30 דק׳
- לזיגוג מחממים 2 כפות דבש עם 3 כפות סירופ סוכר ומערבבים בקערה.
- מורחים את הדבש על גבי החלה החמה.
- מקשטים בגרגירי רימון ותאנים טריות
- ניתן לקשט את החלה גם ב:
- גרגירי פרג
- שקדים פרוסים
- תערובת פיצוחים
ולגוון בקישוט עם פירות העונה
מתכון לשדרוג חלת ביס בריוש
- מניחים לחמניות ביס בריוש בתבנית עגולה
- מתפיחים להכפלת הנפח
- מורחים תחליף ביצה ומפזרים גרגירי פרג ושקדים פרוסים
- מכניסים לתנור ואופים על חום של 170 מעלות למשך 16 דק׳
- לזיגוג סילאן:
2 כפות גדושות סילאן טבעי.
רבע כוס סירופ סוכר.
לערבב הכל יחד, למרוח על חלה חמה. - לקישוט - מפזרים גרגירי רימון ותאנים טריות
מתכון לשדרוג עוגת תפוח עץ עלים - עוגת "תלוש אותי"
- מניחים חתיכות עוגת תפוח עץ עלים בתבנית אינגליש קייק.
- מורחים תחליף ביצה ומפזרים שקדים פרוסים
- אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות, ל16 דק'.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים
מתכון לשדרוג עוגת תפוח עץ עלים - עוגת "תלוש אותי"
קראמבל:
100 גרם קוביות חמאה
100 גרם סוכר
170 גרם קמח
50 גרם פקאן קצוץ גס.
לערבב עם היד את הסוכר, חמאה וקמח לקבלת פירורים דמויי קוסקוס. להוסיף את הפקאן הקצוץ ולערבב.
להניח במקרר עד השימוש.- מניחים בקערה קמח
- מוסיפים חמאה
- מוסיפים סוכר
- מערבבים עד לקבלת פירורים
- מורחים תחליף ביצה על גבי העוגה התפוחה
- מוסיפים פקאן קצוץ
- ומפזרים את הקראמבל על גבי העוגה
- אופים ב-156 מעלות למשך 23 דק' ומגישים