נקניקיות וינר צמחוניות

נקניקיות הוינר הצמחוניות שלנו מבוססות על חלבון איכותי של סויה וחיטה. הדרך הכי קלאסית וטעימה להגיש אותן היא בתוך לחמניה רכה, עם קטשופ, חרדל וכרוב כבוש. מובטחים ביסים עסיסיים של עונג.

טוב לדעת

מנה אחת (2 יחידות) של נקניקיות וינר צמחוניות מהווה מקור לחלבון ולברזל.

טוב לזכור

חלבון וברזל חשובים לשמירה על תזונה מאוזנת.

הצהרות תזונתיות על האריזה

ללא חומרים משמרים
מק"ט
12365328
ברקוד
7290111566332
ערכים תזונתיים ל - 100 גרם למנה/יחידה ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף
אנרגיה (קלוריות) 215 146 143
סך השומנים (ג') 13.8 9.4 9.2
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') 1.3 0.9 0.9
מתוכם: חומצות שומן טראנס 0.5 0.5 0
כולסטרול 0 0 0
נתרן (מ''ג) 400 272 272
סך הפחמימות (ג') 1.7 1.2 1
מתוכן: סוכרים (ג') 1.9 1.3 0.7
סיבים תזונתיים (ג') 3.8 2.6 2.6
חלבונים (ג') 19 13 12.6

רשימת רכיבים

חלבונים מורטבים מהצומח (45%) [מים, חלבון חיטה (11.5%) (מכיל גלוטן), רכז חלבוני סויה (4.5%), חלבון אפונה], מים, שמן קנולה, חלבון ביצה, דקסטרוז, חלבוני סויה ותירס מפורקים חלקית, עמילן תפו"א מפורק חלקית, אבקת שום, עמילן תפו"א, מלח, תמצית שמרים, מייצבים (גואר גאם, קסנטן גאם), תבלינים, חומרי טעם וריח, ברזל, צבע מאכל מעגבניות (ליקופן), ויטמין B12

אלרגנים

ביצים|גלוטן|סויה

עלול להכיל אלרגנים

חרדל|סלרי|שומשום

כשרות

בד"צ - בעל"ז

יחידות בקרטון

6

הוראות הכנה

יש לחמם את הנקניקיות לפני ההגשה. 1. בתנור/טוסטר אובן (מומלץ): לחמם את התנור/ טוסטר אובן לחום בינוני (150°C), לחמם את הנקניקיות במשך 6-8 דקות. 2. בישול במים: לבשל את הנקניקיות הקפואות בסיר מים רותחים במשך 4-6 דקות. 3. על המנגל: לחמם במשך 4-6 דקות, במהלכן יש להפוך את הנקניקיות כל דקה. 4. במחבת: לטגן במחבת משומנת על אש בינונית במשך 5-6 דקות, במהלכן להפוך את הנקניקיות כל דקה.

הצהרות תזונתיות על האריזה

ללא חומרים משמרים