ערכים תזונתיים | ל - 100 גרם | למנה/יחידה | ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף |
---|---|---|---|
אנרגיה (קלוריות) | 376 | 0 | |
סך השומנים (ג') | 0 | 0 | |
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') | 0.1 | 0 | |
מתוכם: חומצות שומן טראנס | 0.5 | 0 | |
כולסטרול | 0 | 0 | |
נתרן (מ''ג) | 1400 | 0 | |
סך הפחמימות (ג') | 94 | 0 | |
מתוכן: סוכרים (ג') | 57.7 | 0 | |
מתוכן: כפיות סוכר | 14.5 | 0 | |
סיבים תזונתיים (ג') | 0 | ||
חלבונים (ג') | 0 | 0 |
רשימת רכיבים
סוכרים, עמילן מעובד (E1442), חומרים מווסתי חומציות (E339 ,E263 ,E450), חומרי טעם וריח, צבעי מאכל (מיצוי פפריקה, מיצוי קרתמוס).
כשרות
רבנות מקומית שדרותיחידות בקרטון
12
הוראות הכנה
הוראות הכנה לפודינג בטעם וניל:
4 מנות
1. לצקת לקערה 2 כוסות (400 מ"ל) חלב קר.
2. להוסיף את תוכן השקית.
3. לערבב היטב (באמצעות מטרפה/מזלג/מערבל), עד שהאבקה תימס כולה.
4. למזוג לקעריות הגשה.
5. להמתין 5 דקות לפני ההגשה.
הצהרות תזונתיות על האריזה
ללא צורך בבישול
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.