ערכים תזונתיים | ל - 100 גרם | למנה/יחידה | ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף |
---|---|---|---|
אנרגיה (קלוריות) | 305 | 0 | 12 |
סך השומנים (ג') | 2.8 | 0 | 0.1 |
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') | 1.6 | 0 | 0.1 |
מתוכם: חומצות שומן טראנס | 0.5 | 0 | 0 |
כולסטרול | 9 | 0 | 0.4 |
נתרן (מ''ג) | 7000 | 0 | 280 |
סך הפחמימות (ג') | 60 | 0 | 2.4 |
מתוכן: סוכרים (ג') | 24 | 0 | 1 |
מתוכן: כפיות סוכר | 6 | 0 | 0.25 |
סיבים תזונתיים (ג') | 0 | 0 | 0 |
חלבונים (ג') | 10 | 0 | 0.4 |
רשימת רכיבים
סוכר, עמילן תפו"א, מחזק טעם (מונוסודיום גלוטמט), מלטודקסטרין טפיוקה, מלח, אבקת בשר עוף (3.9%), תבלינים [בצל (2.5%), פלפל שחור], שמנים מהצומח, תחליף מלח (מלח אשלגן), ירקות מיובשים [סלרי (1.5%), פטרוזיליה], מונע התגיישות (סיבי תאית), חומרי טעם וריח, מעכב חמצון (מיצוי רוזמרין).
אלרגנים
סלרי
כשרות
רבנות מקומית שדרותיחידות בקרטון
6
הוראות הכנה
הוראות הכנה ל- 1 ליטר מרק: להוסיף כ- 4 כפות אבקת מרק ל- 1 ליטר מים רותחים. להביא לרתיחה תוך בחישה ולבשל על אש קטנה במשך 3 דקות.
הצהרות תזונתיות על האריזה
כשר לפסח
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.