סלט ים תיכוני

  • זמן הכנה
    15 דקות
  • קושי קל
  • מספר מנות
    10

נתחי עוף טבעוניים עטופים בממרח עגבניות מיובשות
מוגש על מבחר ירקות ותערובת ג'אלה בויניגרט חרדל וחומץ

מרכיבים

  • ‎קילוגרם SENSATIONAL נתחי סויה דמוי עוף ‎1
  • ‎גרם ממרח עגבניות מיובשות ‎200
  • ‎קילוגרם תערובת עלים ירוקים ‎1.5
    חסה ערבית, עלי בייבי ואורוגולה
  • ‎גרם עגבניית שרי ‎500
  • ‎גרם צנוניות פרוסות דקות ‎400
  • ‎גרם קולורבי ‎400
    חתוך לפרוסות
  • ‎גרם תערובת ג'עלה לסלט ‎600
  • ‎גרם חרדל ‎400
    חלק
  • ‎גרם שום כתוש ‎20
  • ‎גרם סילאן ‎300
  • ‎מיליליטר חומץ בן יין אדום ‎300
  • ‎קילוגרם שמן תירס ‎1
  • ‎גרם שמן זית ‎200

הוראות הכנה

  • 1
    מקפיצים את נתחי העוף הטבעוניים בממרח העגבניות המיובשות כ-2 דקות.
  • 2
    מערבבים את הסלט עם כל שאר הרכיבים למעט הנתחים והג'עלה ומסדרים בצלחת.
  • 3
    מפזרים מעל את נתחי עוף הטבעוניים והג'עלה ומגישים.
שף מורן לידור