סלט ים תיכוני
נתחי עוף טבעוניים עטופים בממרח עגבניות מיובשות
מוגש על מבחר ירקות ותערובת ג'אלה בויניגרט חרדל וחומץ
מרכיבים
-
קילוגרם SENSATIONAL נתחי סויה דמוי עוף 1
-
גרם ממרח עגבניות מיובשות 200
-
קילוגרם תערובת עלים ירוקים 1.5חסה ערבית, עלי בייבי ואורוגולה
-
גרם עגבניית שרי 500
-
גרם צנוניות פרוסות דקות 400
-
גרם קולורבי 400חתוך לפרוסות
-
גרם תערובת ג'עלה לסלט 600
-
גרם חרדל 400חלק
-
גרם שום כתוש 20
-
גרם סילאן 300
-
מיליליטר חומץ בן יין אדום 300
-
קילוגרם שמן תירס 1
-
גרם שמן זית 200
הוראות הכנה
-
1מקפיצים את נתחי העוף הטבעוניים בממרח העגבניות המיובשות כ-2 דקות.
-
2מערבבים את הסלט עם כל שאר הרכיבים למעט הנתחים והג'עלה ומסדרים בצלחת.
-
3מפזרים מעל את נתחי עוף הטבעוניים והג'עלה ומגישים.
שף מורן לידור