פאד תאי טבעוני

  • זמן הכנה
    20 דקות
  • קושי קל
  • מספר מנות
    10

אטריות אורז מוקפצות עם נתחי עוף טבעוניים,
בצל ירוק, נבטים סיניים, שאטה ושברי בוטנים

מרכיבים

  • ‎קילוגרם SENSATIONAL נתחי סויה דמוי עוף ‎1
  • ‎קילוגרם אטריות אורז ‎1.5
    מושרות לילה במים
  • ‎גרם בצל ירוק ‎500
    חתוך למקלות
  • ‎גרם נבטים סינים עבים ‎500
  • גרם צ'אם מעורב ‎700
  • ‎קורט שאטה גרוס ‎1
  • ‎מ"ל שמן ‎100
  • ‎גרם שום ‎100
    קצוץ
  • ‎גרם לפת ‎100
    קצוצה גס
  • ‎כוס קטשופ 750 גרם אסם ‎1/3
  • כפות חומץ טבעי 5% ‎4
  • ‎כפית מחית תמרהינדי ‎1
  • ‎כפות סוכר לבן ‎3
  • ‎כפות רוטב דגים ‎5
  • ‎שיני שום ‎2
    קצוצות
  • ‎כפות צ'ילי חריף ‎4
  • ‎קורט שאטה גרוס ‎1
  • ‎כוס מים ‎1/4

הוראות הכנה

  • 1
    להכנת רוטב הפאד תאי - מערבבים יחד קטשופ, חומץ, תמרהינדי, סוכר, רוטב דגים, צ'ילי חריף, קורט שאטה ומים.
  • 2
    במחבת ווק מעלים שמן, שום ולפת ומקפיצים קלות.
  • 3
    מוסיפים את רוטב הפאד תאי ונתחי העוף הטבעוניים ומערבבים כדקה.
  • 4
    מוסיפים את אטריות האורז וממשיכים להקפיץ כדקה שתיים.
  • 5
    לאחר ההקפצה משאירים מקום במחבת (מזיזים את אטריות האורז לצידי המחבת) ומוזגים מעט נוזל ביצים ומערבבים עד שיתבשל קלות.
  • 6
    את נטיפי הביתה שהתקבלו מערבבים עם האטריות.
  • 7
    מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים ומגישים.
שף מורן לידור