פאד תאי טבעוני
אטריות אורז מוקפצות עם נתחי עוף טבעוניים,
בצל ירוק, נבטים סיניים, שאטה ושברי בוטנים
מרכיבים
-
קילוגרם SENSATIONAL נתחי סויה דמוי עוף 1
-
קילוגרם אטריות אורז 1.5מושרות לילה במים
-
גרם בצל ירוק 500חתוך למקלות
-
גרם נבטים סינים עבים 500
-
גרם צ'אם מעורב 700
-
קורט שאטה גרוס 1
-
מ"ל שמן 100
-
גרם שום 100קצוץ
-
גרם לפת 100קצוצה גס
-
כוס קטשופ 750 גרם אסם 1/3
-
כפות חומץ טבעי 5% 4
-
כפית מחית תמרהינדי 1
-
כפות סוכר לבן 3
-
כפות רוטב דגים 5
-
שיני שום 2קצוצות
-
כפות צ'ילי חריף 4
-
קורט שאטה גרוס 1
-
כוס מים 1/4
הוראות הכנה
-
1להכנת רוטב הפאד תאי - מערבבים יחד קטשופ, חומץ, תמרהינדי, סוכר, רוטב דגים, צ'ילי חריף, קורט שאטה ומים.
-
2במחבת ווק מעלים שמן, שום ולפת ומקפיצים קלות.
-
3מוסיפים את רוטב הפאד תאי ונתחי העוף הטבעוניים ומערבבים כדקה.
-
4מוסיפים את אטריות האורז וממשיכים להקפיץ כדקה שתיים.
-
5לאחר ההקפצה משאירים מקום במחבת (מזיזים את אטריות האורז לצידי המחבת) ומוזגים מעט נוזל ביצים ומערבבים עד שיתבשל קלות.
-
6את נטיפי הביתה שהתקבלו מערבבים עם האטריות.
-
7מוסיפים את הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים ומגישים.
שף מורן לידור