כריך פריקסה טבעוני
חווית הטונה ללא דגים וללא פשרות!
מרכיבים
-
קילוגרם גרדן גורמה טונה טבעונית חדש 2*2 ק"ג 1
-
יחידות ג'בטה 5חצי ג'בטה למנה
-
יחידות מלפפון חמוץ 10חתוך לקוביות קטנות
-
כפות צלפים 2קצוצים דק
-
יחידות בצל 4חתוך לרצועות ומטוגן עד הזהבה
-
יחידות תפוח אדמה 10בינוני קלוף, פרוס לעובי של 1.5 ס"מ
-
ענפי כוסברה 4מופרדים לעלים
-
יחידות עגבנייה 10חתוכה לקוביות
-
כפית לימון כבוש 1קצוץ
-
כף אריסה 1
הוראות הכנה
-
1להכנת התפוח אדמה - משמנים קלות וממליחים מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 ל-25 דקות, עד שהוא רך אבל לא מדי.
-
2להכנת הטונה - מערבבים את הוונה עם מלפפונים, צלפים ובצל מטוגן.
-
3להכנת העגבניות המתובלות – מערבבים את העגבניות עם הלימון הכבוש ועלי הכוסברה.
-
4לסידור הכריך - מורחים אריסה בצד אחד, מעליה מסדרים את הפרוסות תפו"א .
-
5מפזרים את התערובת טונה מעל התפו"א, ומעלייה את תערובת העגבניות.
שף מורן לידור