כריך פריקסה טבעוני

  • זמן הכנה
    20 דקות
  • קושי קל
  • מספר מנות
    10

חווית הטונה ללא דגים וללא פשרות!

מרכיבים

  • ‎קילוגרם גרדן גורמה טונה טבעונית חדש 2*2 ק"ג ‎1
  • ‎יחידות ג'בטה ‎5
    חצי ג'בטה למנה
  • ‎יחידות מלפפון חמוץ ‎10
    חתוך לקוביות קטנות
  • ‎כפות צלפים ‎2
    קצוצים דק
  • ‎יחידות בצל ‎4
    חתוך לרצועות ומטוגן עד הזהבה
  • ‎יחידות תפוח אדמה ‎10
    בינוני קלוף, פרוס לעובי של 1.5 ס"מ
  • ‎ענפי כוסברה ‎4
    מופרדים לעלים
  • ‎יחידות עגבנייה ‎10
    חתוכה לקוביות
  • ‎כפית לימון כבוש ‎1
    קצוץ
  • ‎כף אריסה ‎1

הוראות הכנה

  • 1
    להכנת התפוח אדמה - משמנים קלות וממליחים מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 ל-25 דקות, עד שהוא רך אבל לא מדי.
  • 2
    להכנת הטונה - מערבבים את הוונה עם מלפפונים, צלפים ובצל מטוגן.
  • 3
    להכנת העגבניות המתובלות – מערבבים את העגבניות עם הלימון הכבוש ועלי הכוסברה.
  • 4
    לסידור הכריך - מורחים אריסה בצד אחד, מעליה מסדרים את הפרוסות תפו"א .
  • 5
    מפזרים את התערובת טונה מעל התפו"א, ומעלייה את תערובת העגבניות.
שף מורן לידור