המבורגר מקסיקני טבעוני
המבורגר טבעוני ועסיסי בסגנון מקסיקני שמדרג טעמים וצבעים - עם גוואקמולה
וקטשופ מעושן
מרכיבים
-
10 יחידות טבעול בורגר סנסשיונל
-
10 לחמניות המבורגר
-
יחידות אבוקדו 2בשלים וחתוכים לקוביות
-
יחידה פלפל חריף 1קצוץ - מוסיפים לפי רמת החריפות האהובה
-
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנותברונואז
-
יחידה בצל סגול 1/2קצוץ קטן
-
לימון 1/2סחוט
-
כפות קטשופ 750 גרם אסם 5גדושות
הוראות הכנה
-
1מערבבים את כל מרכיבי הגוואקמולה - אבוקדו, עגבנייה, בצל סגול, מיץ לימון, פלפל חריף, מלח גס ופלפל לפי הטעם, לממרח אחיד.
-
2מערבבים את הקטשופ עם 1 טיפה נוזל עישון איקורי (מי שלא מצא נוזל איקורי אפשר להוסיף 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת מעורבבת עם 1 כף מים רותחים).
-
3צולים את ההמבורגרים על גריל חם או על מחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד. חוצים לחמניות ושמים מעל כל המבורגר כף גוואקמולה
שף מורן לידור