שניצל תירס ללא גלוטן
שניצל התירס ללא גלוטן שלנו הוא מקור מצוין לברזל וסיבים תזונתיים, ובעל טעם עשיר. הוא אידיאלי להגשה כתוספת בארוחה טעימה ללא גלוטן, צמחונית או טבעונית, לצד ירקות טריים או מבושלים.
טוב לדעת
יחידה אחת של שניצל תירס ללא גלוטן מכילה 56% תירס ומהווה מקור לברזל ולסיבים תזונתיים.טוב לזכור
ברזל וסיבים תזונתיים חשובים לשמירה על תזונה מאוזנתהצהרות תזונתיות על האריזה
vegan ללא חומרים משמרים
מק"ט
6927243
ברקוד
7290012522581
ערכים תזונתיים | ל - 100 גרם | למנה/יחידה | ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף |
---|---|---|---|
אנרגיה (קלוריות) | 203 | 168 | 168 |
סך השומנים (ג') | 8.1 | 6.7 | 6.7 |
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') | 0.9 | 0.7 | 0.7 |
מתוכם: חומצות שומן טראנס | 0.5 | 0.5 | 0 |
כולסטרול | 0 | 0 | 0 |
נתרן (מ''ג) | 400 | 332 | 332 |
סך הפחמימות (ג') | 27.5 | 22.8 | 22.8 |
מתוכן: סוכרים (ג') | 2.9 | 2.4 | 2.4 |
מתוכן: כפיות סוכר | 0.75 | 0.5 | 0.5 |
סיבים תזונתיים (ג') | 3.1 | 2.6 | 2.6 |
חלבונים (ג') | 3.4 | 2.8 | 2.8 |
רשימת רכיבים
תירס (56%), מים, תירס מיובש, שמן קנולה, סוכר, תפו"א מיובש, קמח תירס, סיבים תזונתיים (תאית), מלח, עמילן תירס, מייצבים (מתיל תאית, גואר גאם), תמצית שמרים, ברזל, חומרי טעם וריח, ויטמין B12.
עלול להכיל אלרגנים
ביצים|חרדל|סויה|סלרי|שומשום
כשרות
בד"צ - בעל"זיחידות בקרטון
6
הוראות הכנה
יש לחמם את השניצל לפני ההגשה.
בתנור/טוסטר אובן (מומלץ):
בתנור: לחמם את התנור לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך 10-12 דקות.
בטוסטר אובן: לחמם את טוסטר אובן לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך כ-20 דקות.
הצהרות תזונתיות על האריזה
vegan
ללא חומרים משמרים
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.