המבורגר מקסיקני טבעוני

  • זמן הכנה
    15 דקות
  • קושי קל
  • מספר מנות
    4

המבורגר טבעוני ועסיסי בסגנון מקסיקני שמדרג טעמים וצבעים - עם גוואקמולה
וקטשופ מעושן

מרכיבים

  • 10 יחידות טבעול בורגר סנסשיונל
  • ‎10 לחמניות המבורגר
  • ‎יחידות אבוקדו ‎2
    בשלים וחתוכים לקוביות
  • ‎יחידה פלפל חריף ‎1
    קצוץ - מוסיפים לפי רמת החריפות האהובה
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
    ברונואז
  • ‎יחידה בצל סגול ‎1/2
    קצוץ קטן
  • לימון ‎1/2
    סחוט
  • ‎כפות קטשופ 750 גרם אסם ‎5
    גדושות

הוראות הכנה

  • 1
    מערבבים את כל מרכיבי הגוואקמולה - אבוקדו, עגבנייה, בצל סגול, מיץ לימון, פלפל חריף, מלח גס ופלפל לפי הטעם, לממרח אחיד.
  • 2
    מערבבים את הקטשופ עם 1 טיפה נוזל עישון איקורי (מי שלא מצא נוזל איקורי אפשר להוסיף 1 כפית שטוחה פפריקה מעושנת מעורבבת עם 1 כף מים רותחים).
  • 3
    צולים את ההמבורגרים על גריל חם או על מחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני, 2-3 דקות מכל צד. חוצים לחמניות ושמים מעל כל המבורגר כף גוואקמולה
שף מורן לידור