שניצל דק צמחוני

השניצל הדק בטעם ביתי שלנו מבוסס על חלבון סויה וחיטה והוא מקור נפלא לחלבון וברזל. העובי הדק שלו מעניק לו פריכות ומרקם נגיס מושלם. פתיתים וירקות בצד ומתקבלת ארוחה צמחונית טעימה ומזינה.

טוב לדעת

יחידה אחת של שניצל דק צמחוני מהווה מקור לחלבון ולברזל

טוב לזכור

חלבון וברזל חשובים לשמירה על תזונה מאוזנת.

הצהרות תזונתיות על האריזה

ללא חומרים משמרים
מק"ט
12365225
ברקוד
7290111566318
ערכים תזונתיים ל - 100 גרם למנה/יחידה ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף
אנרגיה (קלוריות) 242 228 233
סך השומנים (ג') 12 11.3 12.2
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') 1.2 1.1 1.1
מתוכם: חומצות שומן טראנס 0.5 0.5 0
כולסטרול 2.7 2.5 2.5
נתרן (מ''ג) 400 376 376
סך הפחמימות (ג') 14.6 13.7 13.7
מתוכן: סוכרים (ג') 1.3 1.2 1.2
סיבים תזונתיים (ג') 4.9 4.6 4.6
חלבונים (ג') 16.5 15.5 14.7

רשימת רכיבים

חלבונים מורטבים מהצומח (47.5%) [מים, רכז חלבון סויה (8.9%), חלבון חיטה (4.8%) (מכיל גלוטן)], קמח חיטה, מים, שמן קנולה, מיונז (מכיל ביצים), חלבון ביצה, תבלינים (מכיל חרדל), תמצית שמרים, מלח, עמילן תירס, סיבים תזונתיים (הדרים), שום, חומץ, עמילן תירס מפורק חלקית, שמרים, צבע מאכל: מיצוי פפריקה, שמן חמניות, ברזל, ויטמין B12.

אלרגנים

ביצים|גלוטן|חרדל|סויה

עלול להכיל אלרגנים

סלרי|שומשום

כשרות

בד"צ - בעל"ז

יחידות בקרטון

8

הוראות הכנה

יש לחמם את השניצל לפני ההגשה. בתנור: לחמם את התנור לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך 11-12 דקות. בטוסטר אובן: לחמם את הטוסטר אובן לחום בינוני (180ºC), לחמם את השניצל במשך כ-13 דקות.

הצהרות תזונתיות על האריזה

ללא חומרים משמרים