אסם תערובת לעוגה ללא גלוטן 12*350 גרם
הצהרות תזונתיות על האריזה
כשר לפסח - ללא גלוטן תערובת לעוגה ללא גלוטן מסומן בתווית אדומה מכיוון שהיא מכילה 80 גרם סוכר ב-100 גרם. מנה של תערובת לעוגה ללא גלוטן היא פרוסת עוגה 30 גר המכילה 8 גר סוכר
מק"ט
12557725
ברקוד
7290118421924
ערכים תזונתיים | ל - 100 גרם | למנה/יחידה | ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף |
---|---|---|---|
אנרגיה (קלוריות) | 381 | 116 | 389 |
סך השומנים (ג') | 3.1 | 5.9 | 20 |
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') | 3 | 0.9 | 3.1 |
מתוכם: חומצות שומן טראנס | 0.5 | 0.5 | 0 |
כולסטרול | 0 | 32 | 108 |
נתרן (מ''ג) | 659 | 119 | 396 |
סך הפחמימות (ג') | 85 | 14 | 47 |
מתוכן: סוכרים (ג') | 50 | 8 | 27 |
מתוכן: כפיות סוכר | 12.5 | 2 | 6.75 |
סיבים תזונתיים (ג') | 1.1 | 0.2 | 0.2 |
חלבונים (ג') | 2.6 | 1.5 | 5 |
רשימת רכיבים
סוכרים, קמח אורז, עמילנים, מסמיכים (E1442, E460ii), מתחלבים (E471, E481), מתפיחים (E450i, E500ii), חלבון מהצומח, מייצב (קסנטן גאם), מלח, חומרי טעם וריח.
עלול להכיל אלרגנים
ביצים|סויה|שומשום
כשרות
בד"ץ בית יוסףיחידות בקרטון
12
הוראות הכנה
להכנת עוגה בתבנית אינגליש קייק
1. לקערה גדולה מוסיפים 3 ביצים. מקציפים באמצעות מטרפה או מיקסר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2. מוסיפים 1/2 כוס (110 מ"ל) שמן, ו-1/3 כוס (80 מ"ל) חלב וממשיכים לערבל עד להטמעת הנוזלים.
3. מוסיפים את תוכן השקית ומקציפים עד לקבלת בלילת עוגה אחידה.
4. יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 160 מ"צ למשך 40-50 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
הצהרות תזונתיות על האריזה
כשר לפסח - ללא גלוטן
תערובת לעוגה ללא גלוטן מסומן בתווית אדומה מכיוון שהיא מכילה 80 גרם סוכר ב-100 גרם. מנה של תערובת לעוגה ללא גלוטן היא פרוסת עוגה 30 גר המכילה 8 גר סוכר
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.