קניידלך בקלי קלות כשר לפסח

#N/A

טוב לדעת

קניידלך כשר לפסח של אסם אינו מכיל חומר משמר וצבעי מאכל

הצהרות תזונתיות על האריזה

ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל
מק"ט
6929981
ברקוד
7290106575943
ערכים תזונתיים ל - 100 גרם למנה/יחידה ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף
אנרגיה (קלוריות) 456 142 144
סך השומנים (ג') 17 6.3 6
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') 8 2.6 2
מתוכם: חומצות שומן טראנס 0.5 0.5 0
כולסטרול 0 40 80
נתרן (מ''ג) 1270 320 210
סך הפחמימות (ג') 67 17 11
מתוכן: סוכרים (ג') 2.2 0 0
מתוכן: כפיות סוכר 0.5 0 0
סיבים תזונתיים (ג') 0 0 0
חלבונים (ג') 8.8 4.2 3.9

רשימת רכיבים

קמח מצה (78%) (מכיל גלוטן חיטה), שמן דקלים, חומרי תפיחה (E500 ,E450), מלח, סוכר, מיצוי תבלינים (פלפל שחור, בצל), מעכב חמצון (תמצית רוזמרין)

אלרגנים

גלוטן חיטה (מקמח מצות)

עלול להכיל אלרגנים

סלרי

כשרות

רבנות מקומית שדרות

יחידות בקרטון

8

הוראות הכנה

הוראות הכנה: לקניידלך אוורירי 1. לטרוף בקערה 4 ביצים עם 2 כפות שמן. 2. להוסיף את תוכן השקית ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיז. 3. להשהות את התערובת למשך 10 דקות במקרר. 4. להרטיב את הידיים במים וליצור כופתאות. 5. לבשל את הכופתאות במים רותחים עם תוספת של 6 גר' (1 כפית) מלח ל- 2 ליטרים מים או במרק צח למשך 12 דקות. לקניידלך קלאסי 1. לשפוך את תוכן השקית לקערה. 2. להוסיף כ- 2/3 כוס (140 מ"ל) מים רותחים ולערבב היטב. 3. להמתין כ- 2 דקות. 4. להוסיף 2 ביצים ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד. 5. להשהות את התערובת למשך 8-10 דקות. 6. להרטיב את הידיים במים וליצור כופתאות. 7. לבשל את הכופתאות במים רותחים עם תוספת של 6 גר' (1 כפית) מלח ל- 2 ליטרים מים או במרק צח למשך 8 דקות.

הצהרות תזונתיות על האריזה

ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל