ערכים תזונתיים | ל - 100 גרם | למנה/יחידה | ב-100 מיליליטר מזון מוכן/ ב-100 מיליליטר מוצר נלווה/נוסף |
---|---|---|---|
אנרגיה (קלוריות) | 456 | 142 | 144 |
סך השומנים (ג') | 17 | 6.3 | 6 |
מתוכם: חומצות שומן רוויות (ג') | 8 | 2.6 | 2 |
מתוכם: חומצות שומן טראנס | 0.5 | 0.5 | 0 |
כולסטרול | 0 | 40 | 80 |
נתרן (מ''ג) | 1270 | 320 | 210 |
סך הפחמימות (ג') | 67 | 17 | 11 |
מתוכן: סוכרים (ג') | 2.2 | 0 | 0 |
מתוכן: כפיות סוכר | 0.5 | 0 | 0 |
סיבים תזונתיים (ג') | 0 | 0 | 0 |
חלבונים (ג') | 8.8 | 4.2 | 3.9 |
רשימת רכיבים
קמח מצה (78%) (מכיל גלוטן חיטה), שמן דקלים, חומרי תפיחה (E500 ,E450), מלח, סוכר, מיצוי תבלינים (פלפל שחור, בצל), מעכב חמצון (תמצית רוזמרין)
אלרגנים
גלוטן חיטה (מקמח מצות)
עלול להכיל אלרגנים
סלרי
כשרות
רבנות מקומית שדרותיחידות בקרטון
8
הוראות הכנה
הוראות הכנה:
לקניידלך אוורירי
1. לטרוף בקערה 4 ביצים עם 2 כפות שמן.
2. להוסיף את תוכן השקית ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיז.
3. להשהות את התערובת למשך 10 דקות במקרר.
4. להרטיב את הידיים במים וליצור כופתאות.
5. לבשל את הכופתאות במים רותחים עם תוספת של 6 גר' (1 כפית) מלח ל- 2 ליטרים מים או במרק צח למשך 12 דקות.
לקניידלך קלאסי
1. לשפוך את תוכן השקית לקערה.
2. להוסיף כ- 2/3 כוס (140 מ"ל) מים רותחים ולערבב היטב.
3. להמתין כ- 2 דקות.
4. להוסיף 2 ביצים ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד.
5. להשהות את התערובת למשך 8-10 דקות.
6. להרטיב את הידיים במים וליצור כופתאות.
7. לבשל את הכופתאות במים רותחים עם תוספת של 6 גר' (1 כפית) מלח ל- 2 ליטרים מים או במרק צח למשך 8 דקות.
הצהרות תזונתיות על האריזה
ללא חומר משמר, ללא צבעי מאכל
המידע באתר הינו כללי בלבד. המידע המופיע על גבי אריזת המוצר הוא המידע המעודכן והוא הקובע במקרה של חוסר התאמה.