פולי קפה קלויים

6 הדברים החשובים ביותר בבחירת ספק קפה לעסק

 

שירותיות, זמינות, שותפות עסקית – ופולי קפה משובחים: 
הדברים שאסור לוותר עליהם כשבוחרים ספק קפה
Hebrew

פולי קפה איכותיים הם הדבר הכי בסיסי שהעסק שלך צריך, אבל הם אינם מהווים תנאי מספק להצלחה בעולם התחרותי של תחום המסעדנות ובתי הקפה. מי שמבקש הצלחה חייב לחפש ערך מוסף ובהקשר זה, ישנה משמעות עצומה למי שדואג להביא לך את אותם פולי איכות – ספק הקפה, שמספק לעסק שלך הרבה מעבר לקפה. בין אם מדובר בשדרוג האופרציה המקצועית של העסק שלך ובין אם מסתכלים על שיפור חוויית לקוח הקצה, להישענות על מומחים שיציעו פתרונות קפה לעסקים יכולה להיות משמעות קריטית לעתיד העסק. 
אז מה עושים כדי להבטיח שתבצעו את הבחירה הנכונה בספק הנכון?
 קבלו שישה כללי אצבע שעליהם אסור להתפשר. 
 

1. תמיכה וייעוץ שוטפים: 

ספק הקפה שלך הוא הרבה מעבר לספק, הוא שותף מלא שמחויב להצלחת העסק. לכן בבחירת ספק הקפה חשוב לוודא שהוא מביא איתו מומחיות בקפה לצד הבנה עסקית ומחויבות אמיתית אליך. ספק קפה איכותי יכיר מקרוב את העסק שלך על כל היבטיו - צוות העבודה, סוג הלקוחות והאתגרים העיקריים ויספק ייעוץ שוטף באופרציית הקפה של העסק. מומחה קפה שילווה את העסק יגיע לביקורים שוטפים, יסייע בפתרון בעיות, יביא חדשנות וכלים שיווקיים בהתאם לסוג העסק. תמיכה זו היא כלי חשוב ומשמעותי שתסייע לעסק שלך לשגשג במציאות המשתנה של שוק המסעדנות ובתי הקפה בישראל.

2. זמן תגובה מינימלי: 

תקלה במכונת הקפה היא דבר שאף עסק לא יכול להרשות לעצמו. מדובר בנושא שאין עליו פשרות ואחד הקריטריונים הבסיסיים לבחינת ספק קפה איכותי הוא זמן התגובה של שירותי התמיכה במקרה של תקלות. לכן, לפני שאתם סוגרים עם ספק קפה, חשוב להבין מה זמן התגובה להגעת טכנאי בעת תקלות.

3. הכשרות שוטפות לצוות הבריסטות: 

תדירות החלפת העובדים בעסקי בתי הקפה והמסעדנות בישראל גבוהה ולכן יש משמעות אדירה להכשרה שוטפת של צוות הבריסטות . בריסטה מקצועי יכול לעשות הבדל עצום בחוויית הלקוח ולא פחות חשוב, לספק ערך מוסף ביכולת התחזוקה של המכונות קפה. ספק קפה מקצועי יציע הדרכות בריסטה שיעניקו לצוות שלך ידע בטכניקות המתקדמות של הכנת הקפה, בתפעול הציוד, בתחזוקת המכונות ובטיפול בפולי הקפה עצמם. הדרכות כאלה, שייערכו בתדירות שמבוססת על צרכי העסק, יבטיחו ללקוחות שלך שמירה על רף אופטימלי של איכות וקבלת קפה בכל ביקור אצלך בעסק. בנוסף, לספק קפה מקצועי יהיה גם חדר קפה משלו כדי לבצע הדרכות בריסטה גם בסביבה סטרילית ושקטה ככל שהעסק צריך את זה.

4. הדרכה וסיוע בבחירת מכונת הקפה: 

בחירת מכונת הקפה מתאימה לעסק הינה חשובה ביותר ליעילות האופרציה היומיות של העסק ולאיכות הקפה. ספקים מקצועיים יציעו ייעוץ בבחירת מכונה קפה שתתאים לעסק בצורה המיטבית – בהתאם לגודל העסק, לנפח הלקוחות ולתפריט. וכן, גם לפרטים הטכניים וליכולת של הצוות שלך לעמוד במורכבות של תפעול המכונה יש משמעות גדולה.

5. התאמה אישית וגמישות: 

לכל עסק יש את הייחודיות שלו. ספק קפה מקצועי יכיר את ייחודיות וצרכי העסק שלך ויסייע בהתאמה אישית של תפריט המשקאות, המוצרים והשירותים הנוספים למה שבאמת חשוב בעסק שלך.

6. ספקים גלובליים מול מקומיים: 

בעוד ספקים מקומיים יכולים להציע התאמות של תערובות פולי קפה לעסק שלך, ספקים גלובליים מביאים הבטחת איכות, יציבות, התחייבות לאמנות בינלאומיות בהקשר של קיימות וידע נרחב בעסקי הקפה. באמצעות הניסיון הרב של חברות גלובליות משווקים שונים, הם מציעים מעטפת נרחבת וידע רב לעסקים בתחום.

לסיכום, ספק קפה הוא הרבה מעבר מספק רגיל, הוא שותף במסע להצלחה על ידי הכרת העסק שלך ואספקת מעטפת שלמה הכוללת שירות אישי, הכשרות בריסטה, ייעוץ בבחירת מכונה הקפה ותמיכה טכנית שוטפת. יש להם תפקיד קריטי בסיוע להצלחת העסק בשוק התחרותי של בתי הקפה והמסעדות.