בריסטה מוזג פולי קפה לצלחת

השקת רוסטלייה בקפה מונטי

לראשונה בישראל: Roastelier by Nescafé 

מבית קפה לבית קלייה: Nestle Professional משיקה פתרון קלייה חדש וייחודי לבתי הקפה

Hebrew

שוק צריכת הקפה משתנה בשנים האחרונות בארץ ובעולם כולו, יותר ויותר צרכנים מבקשים להעשיר את הידע שלהם בנושאי הקפה, ולמצוא בבית הקפה השכונתי שלהם קפה טרי עם טעמים מדויקים ובאיכות גבוהה שיתאים לטעמם האישי. אחד הפרמטרים המשפיעים ביותר על טריות הקפה היא מועד הקלייה – ככל שהקלייה סמוכה יותר למועד הכנת הקפה, איכות הקפה גבוהה יותר. בארץ, מרבית בתי הקפה אינם קולים בבית העסק בגלל שלוש סיבות עיקריות: הידע והמקצועיות הנדרשים לביצוע קלייה, עלויות גבוהות של ציוד הקלייה והמעשה הרב הנדרש בנקודת הקלייה.

Roastelier by Nescafé, תאפשר לבתי הקפה בישראל להציע לצרכנים את הקפה האולטימטיבי באמצעות טכנולוגיית PrimeRoast המאפשרת לכל בית קפה לקלות פולים במקום ליצירת קפה בעל חותמת טעם ייחודית ומותאמת אישית לבית הקפה וליצור חוויה חדשה עבור הצרכנים.
פתרון הרוסטלייה (Roastelier), מבית Nescafé שואף לחולל מהפיכה של ממש בבתי הקפה:
•    לפשט את תהליך הקלייה ע"י שילוב טכנולוגיה מתקדמת בבית הקפה.
•    להגדיר מחדש את הסטנדרטים של קפה איכותי וטרי שנקלה ממש במקום.
•    לייצר פרופיל קפה ייחודיים לכל בית העסק, עם חותמת אישית.
•    להבטיח איכות גבוהה מראשית תהליך הקלייה ועד להגשת כוס הקפה לצרכן.
•    לייצר חוויה הוליסטית סביב הקלייה במקום: ריח, נראות וטעם איכותי.
•    להתחבר לטרנד ההוליסטי המאפשר לצרכן דואליות: לשתות את הקפה הייחודי במקום ולצרוך את תערובת הפולים של בית הקפה המועדף גם בבית.

 

קפה בחותמת אישית

באמצעות טכנולוגיית הרוסטלייה לקלייה בתוך בית הקפה עצמו, בית הקפה יוכל לייצר ולהציע פרופילי טעם שונים, תוך חיפוש אחר ניחוחות וטעמים טבעיים, להפיק את המיטב ממקורות הפולים, ולשלוט בעוצמות הקלייה השונות. וכך כל בית קפה יכול להציע ללקוחותיו את הקפה האולטימטיבי בקלייה מקומית טרייה ולייצר קפה בעל חתימה ייחודית משלו. זאת כתוצאה משילובים ייחודיים של מקורות הקפה ורמות הקלייה ופרופילי הקלייה השונים המאפשרים אין סוף אפשרויות ותוצאות סופיות עבור הקפה, שניתן לצרוך במקום או לקחת הביתה באריזה אישית.

 

קיקי ניצן, הבעלים של קפה מונטי: "אני נרגש להיות בין הראשונים בארץ שמטמיעים את Roastelier בבית הקפה שלנו. אנחנו בית עסק שמעוניין לרגש את לקוחותיו, הרוסטלייה מאפשר לי לשדרג את הצעת הערך שלי לצרכן ולעמוד בסטנדרטים בינלאומיים של קפה מקורי וטרי בטעמים שונים.  למעשה, הרוסטלייה מאפשר לנו לבנות את פרופילי הטעם על פי ההבנה האישית שלי, הוויב של בית הקפה וכך נותן מענה ייחודי ללקוחות שלי. בנוסף, הרוסטלייה מעניק את האפשרות לפתוח עוד ערוץ הכנסה באמצעות מכירת הפולים ישירות לצרכן, ולהמשיך את החוויה של בית הקפה בבית הלקוח, הרוסטלייה משדרג אותי כעסק ומעניק את הערך גם ללקוחות".

 

לדברי שני טשקנט, מנכ"לית חטיבת ,Nestle Professional: "כחברת הקפה הגדולה בעולם, אנחנו מאמינים שיש לנו אחריות לספק לבתי הקפה את הכלים המקצועיים, את הידע ואת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר כדי שיוכלו להתקדם לקלייה בבית העסק. Roastelier הנו פתרון חדש וייחודי לבתי הקפה בישראל, המבוסס על טכנולוגיה ייחודית שפותחה במיוחד בכדי להעניק לבתי קפה תוצאות עקביות קלייה אחר קלייה עם ניווט ובקרה פשוטים יחסים. ישראל היא בין השווקים הראשונים בעולם להשיק את הפתרון הכולל בו ואנו גאים על כך."
החל מחודש ינואר הרוסטלייה יהיה זמין בשניים מבתי הקפה המובילים בישראל, אשר יציעו חווית קפה קלוי טרי וייחודי משלהם, ישירות ממקורות הקפה של נסטלה: קולומביה אתיופיה וברזיל כחלק מתפריט הקפה המובנה שלהם: 

 

•    קפה מונטי: מוטיפיורי 41 תל אביב
•    תושה בייקרי, אכזיב. 
קָפֶה

כתבו עלינו

באינטרנט, באינסטגרם, בפייסבוק

1120-DSC00451

כתבה בערוץ 13

רשת 13 - פותחים יום