מסננים:
מסננים:
ערוץ
nestle academy

השפעות המרחב הדיגיטלי על ההתנהגות הקולינארית של כולנו

הרצאתה של רותי רוסו, שפית, אשת טלוויזיה ועיתונאית, מתוך כנס הלקוחות השנתי של נסטלה פרופשיונאל.


 

חלות בריוש

שדרוג מאפים לחגי תשרי

חגיגת אירוח קל ומרשים עם המאפים הטריים והאיכותיים של בונז'ור. לכבוד חגי תשרי, בונז'ור מציגה שדרוגים פשוטים ומהירים - לחלת בריוש עגולה, לעוגת בריוש תפוח עץ ואגוזים וללחמניות ביס בריוש האהובות - שיהפכו את שולחן החג והאירוח לעשיר במיוחד.

בורקסים, זיתים וירקות

מאפים קפואים לעסקים - פתרונות מבית בונז'ור של נסטלה פרופשיונל

בעולם הקולינרי התחרותי של היום, כל עסק בתחום המזון וההסעדה נדרש להציע ללקוחותיו חוויה איכותית, אחידה ומפתיעה - פעם אחר פעם. בין אם מדובר בקפה השכונתי, במאפייה, במלון בוטיק או במתחם אירועים יוקרתי - המאפים המוגשים במקום מהווים חלק בלתי נפרד מהחוויה. כאן בדיוק נכנסים לתמונה המאפים הקפואים של בונז'ור מבית נסטלה פרופשיונל - פתרון מקצועי, טעים ויעיל שמתאים בדיוק לצרכים של עסקים בתחום ההסעדה.